Social

#litoral #vreme #prognoza meteo #temperaturi-record

Temperaturi-record pentru luna aprilie

Sfarsitul lunii aprilie a adus temperaturi-record pentru aceasta perioada. Duminica, pe litoral, au fost inregistrate 30 de grade Celsius, temperatura ce nu a mai fost inregistrata vreodata in luna aprilie. Meteorologii anunta in continuare vreme calda, maine inregistrandu-se valori maxime de 33 de grade Celsius.


Astazi, in Bucuresti au fost inregistrate temperaturi cuprinse intre 11 si 13 grade Celsius de dimineata, iar pe parcursul zilei valorile vor ajunge la 30 de grade Celsius.

Si la munte, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada, iar astazi valorile maxime vor fi cuprinse intre 14 grade, la Ceahlau, si 21 de grade, la Predeal, temperaturi peste mediile climatologice normale pentru aceasta perioada.

In urmatoarele zile, vremea va continua sa fie frumoasa. Ziua de maine vine cu temperaturi mai mari, cu valori maxime cuprinse intre 25 si 33 de grade Celsius. Va fi soare in aproape toate regiunile tarii, in vestul si nordul tarii vor fi insa cativa nori, dar vremea se va mentine calda, fara precipitatii in aceste zone.

In Bucuresti, ziua de maine aduce din nou temperaturi foarte mari pentru aceasta perioada, iar mercurul din termometre va creste de la 13-15 grade Celsius de dimineata pana la 32 de grade dupa-amiaza.

Sursa foto: radiomures.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea