Social

# vremea 1 martie #temperaturi #vremea #primavara

Temperaturi-record: Vine primavara!

Vremea vine cu surprize placute la inceput de martie. Temperaturile vor creste foarte mult,  iar temperaturile maxime vor ajunge la 16 grade Celsius. 

Sambata, vremea va fi calda in aproapte toata tara. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 16 grade Celsius. Temporar, cerul va fi noros si va ploua trecator in vestul, nordul si centru tarii. 

Vantul va adia usor in prima parte a zilei in Baragan, sudul Moldovei si Dobrogea, iar in zonele joase din sud-estul teritoriului va fi si ceata. In Bucuresti, va fi cald, iar temperatura maxima va atinge 16 grade Celsius. 

Duminica, vremea se va mentine calda, iar temperatura maxima va fi de 15 grade Celsius, in parte de sud a tarii.  In vest, centru si nord, cerul va fi mai mult noros si local va ploua slab. Vantul va sta departe de noi in aceasta zi si ne va lasa sa ne bucuram de soare. 

Si in zilele urmatoare, de luni si marti, va fi cald, iar temperaturile maxime se vor situa intre 12 si 15 grade Celsius. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea