Social

#de cand se strica vremea #vreme de vara #prognoza meteo #vremea

Temperaturi de vara cateva zile! De cand se strica vremea

Vom avea vreme de vara, cel putin pana sambata!  Astazi, temperaturile vor ajunge pana la 25 de grade! Maine si vineri termometrele vor indica pana la 28 de grade Celsius in centru si in vest. Doar in Dobrogea unde maximele vor fi in jur de 15 grade. 

De sambata, temperaturile vor incepe sa scada, iar vremea se va raci semnificativ in special in vest, nord si centru. Aversele cu descarcari electrice se vor inmulti inca de vineri in Banat, Crisana, Maramures, in cea mai mare parte a Transilvaniei, local in Oltenia si in jumatatea de nord a Moldovei. Sambata spre seara ploile vor aparea si prin sud si sud-est.

Atmosfera estivala va cuprinde si Bucurestiul.in jur de 25 de grade vor fi in fiecare dupa-amiaza, dar vor creste si minimele care nu vor mai cobori sub 11 grade duminica dimineata. Norii se vor aduna sambata, mai ales seara si noaptea, cand vor fi averse cu tunete si fulgere, precum si scurte intensificari ale vantului.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea