Social

#canicula #temperatura #meteo

Temperaturi de peste 36 de grade in vestul si sudul tarii

Canicula se intoarce in tara noastra. Meteorologii au anuntat pentru urmatoarele zile temperaturi de peste 35 de grade, care vir fi intalnire in majoritatea zonelor taruu.

Revenirea caldurii se datoreaza unui val de aer tropical , care a intrat in week-end in tara noastra si va avansa spre est. Acest val a adus cu el temperaturi cu maxime pornind de la 27-28 de grade si care vor ajunge la 35-36 de grade, fiind intalnite in majoritatea zonelor tarii.

Miercuri in Romania va reveni racoarea, datorata unui val de aer oceanic mai racoros , care va fi insotit de un front atmosferic aducator de ploi, ce va trece peste jumatatea de vest a tarii.

Prognoza pentru luna august spune ca sunt asteptate temperaturi ceva mai ridicate decat in mod obisnuit in toate zonele tarii. Potrivit meteorologului Viorica Dima, citata de Realitatea TV, in ceea ce priveste precipitatiile, acestea vor fi normale, luna august fiind o luna saraca in precipitatii.

In ce priveste luna septembrie, acesta va fi o luna in care in partea de sud-est a tarii temperaturile vor fi mai mari decat in mod normal, ceea ce inseamna ca vara se va prelungi, inclusiv in zona litoralului, Dobrogea, Baraganul, sudul Moldovei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea