Social

#vremea ianuarie 2016 #vremea 2016 #prognoza meteo #vremea

Temperaturi de pana la -7 grade Celsius in ianuarie si februarie

Meterologii anunta ca, in primele doua luni ale anului, vremea va fi una normala pentru aceasta perioada. Temperaturile vor cobori pana la -7 grade in zona Moldovei, iar precipitatiile se vor inregistra in majoritatea regiunilor.

In ianuarie, vor fi temperaturi de -2 grade Celsius in centrul, nordul si local in vestul tarii. In rest, valorile de temperatura pot fi peste norme. In zona Transilvaniei si Moldovei vor fi intre—6 si—7 grade Celsius, iar cele mai ridicate in Dobrogea, intre—1 si 2 grade Celsius.

Cele mai mari cantitati de precipitatii se vor consemna in Maramures (pana la 74 l/mp), Oltenia (57 l/mp), Banat si Crisana (cate 54 l/mp).

In februarie, temperaturile vor fi in limite apropiate de mediile climatologice, cu exceptia sud-estului, sudului si, local, vestului tarii, unde valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale. Media multianuala a lunii februarie se situeaza la -1 grad Celsius. Temperaturile medii vor fi cuprinse intre -5 si 0 grade Celsius in Transilvania si Moldova, intre -6 si -1 grad Celsius in Moldova, respectiv intre -2 si 0 grade Celsius in Muntenia si intre 0 si 2 grade Celsius, in Banat si Dobrogea.

In Banat, Crisana, Maramures si Oltenia, precipitatiile vor depasi 50 l/mp, iar in rest vor fi normale pentru luna februarie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea