Social

#weekend geros #ghetus #avertizare meteo #ger #conditii meteo

Temperaturi de -20 de grade in weekend! Avertizare ANM de ger si ghetus

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunta vreme deosebit de rece la finalul acestei saptamani. Astfel, in perioada 16 ianuarie, ora 02:00 – 20 ianuarie, ora 10:00, toata tara se afla sub atentionare de nopti geroase si formare de ghetus. 

 

„In intervalul mentionat vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul noptilor si al diminetilor va fi ger, la inceput in nord-vest, nord-est si centru, apoi si in celelalte regiuni. Temperaturile minime vor cobori frecvent sub -10 grade si se vor incadra, in general, intre -18 si -8 grade, cu cele mai scazute valori in depresiunile intramontane, indeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade.

Maximele diurne vor fi preponderent negative si se vor incadra, in general, intre -10 si 0 grade.

Local se va semnala ghetus.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In Bucuresti vremea va fi deosebit de rece in intervalul 16-20 ianuarie, anunta ANM. Potrivit meteorologilor minimele vor ajunge pana la -14 grade Celsius.

“Vremea va fi deosebit de rece, geroasa pe parcursul noptilor si al diminetilor. Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre -12 si -8 grade, mai coborate in zona preoraseneasca, sub -14 grade. Maximele diurne vor fi negative pe tot parcursul intervalului si vor fi cuprinse, in general, intre -4 si -2 grade. Local se va semnala ghetus.”, anunta ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea