Social

#nokia #telefon #utilizator #probleme #defectiuni

Telefonul Nokia 5130 Xpress Music le da batai de cap utilizatorilor

Telefoane Nokia produse in Romania manifesta probleme de functionare. Mai multi utilizatori de aparate Nokia 5130 Xpress Music, venite in cutii inscriptionate cu “Fabricat in Romania” spun ca la doar cateva zile de la cumparare au inceput sa manifeste nokia . Cristian Dontu, din Ploiesti, a cumparat si el un telefon Nokia 5130 Xpress Music, de la un magazin Cosmote. „Am cumparat in mod expres un telefon al firmei Nokia cunoscand profesionalismul firmei si fiabilitatea telefoanelor. Din pacate, telefonul prezinta defectiuni grave. Mi se bloca foarte des, aceasta fiind doar una dintre probleme. Nu a putut fi reparat nici dupa doua reprize de service . Acum, se odihneste intr-o a treia repriza. Am reclamat si la Nokia, dar nu am primit niciun raspuns”, a precizat Dontu pentru Evenimentul Zilei.

Marturiile celor doi utilizatori sunt intarite si de cele ale vanzatorilor care spun ca mai multi cumparatori au venit la ei si s-au plans de defectiuni ale telefonului Nokia 5130 Xpress Music. Raspunsul venit din partea Nokia este insa doar unul PR-istic: “Din informatiile pe care le avem, acest model nu prezinta probleme specifice, repetate, de fiabilitate . Cazurile semnalate credem ca sunt izolate. Satisfactia clientului si calitatea produsului sunt foarte importante pentru Nokia. Tratam foarte serios orice problema legata de aceste doua aspecte”, a declarat, pentru EVZ, Anna Simai, senior communications manager la Nokia Central Europe.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea