Social

#andreea marin banica #gala unicef #teledon #dan bittman #margareta paslaru #teo trandafir #mircea radu #andra #simona patruleasa #gabriela vranceanu firea #oana roman #mihai albu #emil boc #mircea geoana

Teledon maraton la Gala UNICEF

In cadrul Galei UNICEF 2009, teledonul maraton care a gazduit sute de personalitati si copii talentati, s-au strans pana acum 195.000 USD, bani ce urmeaza sa fie folositi pentru promovarea si extinderea programelor de educatie parentala in Romania.

La teledonul prezentat de Andreea Marin Banica si Dan Bittman au ajutat la strangerea de fonduri Margareta Paslaru, Teo Trandafir, Mircea Radu , Andra, Stefan Banica, Simona Patruleasa, Oana Pellea, Gabriela Vranceanu Firea , Oana Roman, Mihai Albu, Emil Boc, Mircea Geoana si multi altii.

Suma a fost adunata din apelurile telefonice de 5 si 10 Euro in reteaua Romtelecom si din sms-uri de 2 Euro in retelele Orange si Vodafone, precum si din donatii facute in timpul transmisiunii in direct de la TVR1. La bilantul partial se adauga donatiile a patru edituri constand in carti pentru copii si pentru parinti, avand ca tema cresterea copilului. Cartile donate sunt in valoare totala de 42.500 USD.

Donatiile telespectatorilor la Telefonul Celebritatilor si cele anuntate on-line, din tara si din strainatate, care se vor realiza prin transfer bancar, vor fi raportate in bilantul final de la incheierea campaniei, care va dura o luna. Acestea nu pot fi contorizate in direct deoarece necesita verificare ulterioara pentru confirmare.

Campania de strangere de fonduri continua pana in data de 30 iunie 2009. Numarul de sms 874 va ramane deschis in retelele Orange si Vodafone pentru donatii de 2 Euro, iar numerele 0 900 900 455 si 0 900 900 450 din reteaua Romtelecom raman deschise pentru donatii de 5, respectiv 10 euro. Alte donatii se pot face online pe www.unicef.ro si in contul UNICEF deschis la BRD.  

Dupa incheierea Galei, Andreea Marin Banica le-a multumit tuturor celor care au contribuit la realizarea Galei UNICEF 2009. Pe blogul personal ea a scris: "Va multumesc pentru ca mi-ati fost aproape la Gala UNICEF 2009, le multumesc tuturor colegilor din presa, din mediul virtual, din televiziuni, tuturor personalitatilor si copiilor artisti care au fost artizanii unei seri speciale , voluntarilor si nu in ultimul rand donatorilor, cu donatii mai mici, mai mari, fiecare dupa puterile sale. Imi doresc tare mult sa continuati sa donati in aceasta luna, poate ca nu ati reusit aseara, neavand ocazia sa fiti in fata televizorului, dar va asigur ca puneti umarul la un proiect UNICEF care va atinge in mod pozitiv viata a zeci de mii de copii din Romania. Mai mult decat o mica investitie financiara, aceasta este o investitie de suflet pentru copii nostri, pentru noi ca parinti".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea