Social

#oprescu #primar #capitala

Teama de "scheletii" descoperiti de Sorin Oprescu

Vineri, 18 iulie 2008, cind tot poporul chitea cum s-o stearga din Bucuresti pentru a profita de week-end, Traian Basescu a gasit de cuviinta sa convoace o conferinta de presa.

Motivul acestui gest a fost infatisat de insusi domnul presedinte: a trimis la Parlament, spre reexaminare , Legea pentru modificarea Legii 10 din 2001 si, stiind ca "este o lege cu impact foarte mare atit pentru chiriasi, cit si pentru proprietari", a considerat ca, in afara unei simple cereri de reexaminare si a unui Comunicat, a avut obligatia sa dea "si unele explicatii". Explicatiile gestului de retrimitere a legii pentru reexaminare, altfel spus, de refuz al promulgarii, stau sub semnul mai tuturor interventiilor publice ale lui Traian Basescu.

E vorba despre naravul de a falsifica grosolan realitatile, plecind de la premisa ca putini stiu adevarul, iar cei care-l stiu, lachei de-ai lui fiind, il vor aplauda pina li se vor inrosi palmele.

Practicind – in stilu-i obisnuit – minciuna fatisa, Traian Basescu a etichetat modificarea Legii ca o noua nationalizare .

 

Continuarea in Jurnalul National


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea