Social

#reguli #tarife #taxi #aeroportul henri coanda #companii de taxi

Taximetristii, nemultumiti de noile reguli impuse pe Aeroportul Henri Coanda

Noul sistem de taximetrie, care a intrat in vigoare ieri pe Aeroportul International Henri Coanda, ii nemultumeste atat pe straini, cat si pe taximetristi.

Strainii asteapta minute in sir taxiurile la iesirea din aeroport, fara sa stie ca acestea stationeaza la parter. Pe de alta parte, taximetristii care practicau tarife de 3,5 lei pe kilometru sunt nemultumiti ca au fost mutati langa statia de autobuz si ca, prin noile reglementari, clientii pot alege si taxiuri cu preturi mai mici.

"Domnul Fenechiu (n.r. - Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor), de ce va bateti joc de noi sa ne tineti aici cu taxiurile, noi stam in parcare, dumneavoastra va bateti joc de noi. Noi v-am votat cu cea mai mare placere si v-am simpatizat si va bateti joc de noi. Macar trei masini sa le bagam", a declarat un taximetrist.

Prin noul sistem, orice client poate alege din 19 companii de taxi care sunt afisate pe panoul amplasat in terminalul "Sosiri". Ei pot plasa comanda fie cu ajutorul telefonului mobil, fie sunand gratuit de la telefonul fix de la ghiseu.

Sursa foto: capital.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea