Social

#aplicatii smartphone #taxi #smartphone #taxibeet

Taxibeet isi extinde operatiunile in Romania

Taxibeet este o aplicatie smartphone revolutionara, care ajuta utilizatorii sa localizeze taxiurile disponibile aproape de ei si sa cheme soferii la alegerea lor, pe baza unui numar de criterii (inclusiv evaluarea soferului de taxi facuta de alti calatori, rata de raspuns a soferului, producatorul si modelul masinii, fotografia soferului, alte servicii suplimentare daca exista ), fara nici un cost suplimentar.

De cand a avut loc lansarea in Atena, cu 15 luni in urma, Taxibeet a crescut rapid. Compania are in prezent o flota de 1.500 de taxiuri in Atena; de departe cea mai mare flota din Grecia, o crestere lunara de 20% a curselor, si o flota de 400 de taxi in Rio de Janeiro, Brazilia, in doar sase saptamani dupa lansarea serviciului.


Acum Taxibeet isi extinde activitatea si in Bucuresti, Romania.


Fondatorul si CEO-ul Taxibeet, Nick Drandakis, a comentat: "Suntem foarte fericiti sa extindem business-ul nostru in Romania, un loc cu un vast potential si mari oportunitati. Dupa parerea noastra, Bucuresti-ul este pregatit sa intampine un serviciu inovator care va imbunatati semnificativ piata taximetriei. Suntem increzatori ca cetatenii romani vor iubi serviciul nostru inovator si il vor imbratisa; garantam ca le va imbunatati viata de zi cu zi si va transforma mijlocul de transport zilnic, intr-o experienta deosebit de placuta."

Taxibeet a investit mai mult de 1 milion euro (prin investitii locale subsidiare) si se indreapta spre scopul sau: de a transforma industria taximetriei, prin crearea unei piete virtuale in timp real unde profesionisti ai taximetriei de incredere se vor intalni si mai multi pasageri de calitate.

Taxibeet este disponibil pentru IOS peste 2 saptamani si pentru Android acum, iar on-line pe //www.taxibeet.ro.

Date si cifre:

  • 2010 - fondata in Atena, de catre Nick Drandakis (co-fondatori: Nick Damilakis, Kostis Sakkas)
  • inregistrata in Londra, UK ca Taxibeat Ltd
  • inceputul anului 2011 primeste prima finantare din partea Openfund
  • mai 2011 are loc lansarea operatiunii
  • octombrie 2011 o noua finantare de 250 mii euro
  • iulie 2012 are loc extinderea operatiunii in Rio de Janeiro, Brazilia
  • noua runda de finantare (500 mii euro)
  • serie de alte 3 milioane euro, pana la sfarsitul anului 2012

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea