Social

#prabusire tavan #tavan prabusit #azil batrani #raniti

Tavanul unui azil de batrani s-a prabusit! Mai multe persoane ranite

Tavanul unui azil de batrani s-a prabusit in noapte de miercuri spre joi. Mai multe persoane au fost ranite. Accidentul s-a produs in jurul orei 3:15 in Roman.

La fata locului s-au deplasat o autospeciala de descarcerare grea de la Detasamentul Roman, o autospeciala de lucru, o ambulanta SMURD si 3 ambulante de la Serviciul Judetean.

"Ajunsi la fata locului, pompierii au intervenit pentru scoaterea unei batrane de sub elementele de constructie si pentru evacuarea celorlalte 7 persoane din camera", a declarat lt. Marcel Bucur Tepes, purtatorul de cuvant al ISU Neamt, potrivit libertatea.ro.

"Batrana, care suferise un traumatism cranio-cerebral, a fost transportata la spital. Tot la spital au fost duse inca 3 persoane din camera respectiva si 2 din camera alaturata, care suferisera atacuri de panica", a adaugat Marcel Bucur.

Pompierii au facut cercetari la fata locului si au descoperit ca accidentul s-a produs din cauza grinzilor foarte vechi, in care tavanul era fixat, imobilul fiind construit in anul 1850.

Persoanele din dormitorul alaturat au fost evacuate ulterior, pe holuri, pentru a preveni consecintele unui accident similar. Azilul adaposteste in total 50 de persoane cu dizabilitati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea