Social

#fertilizare #fertilizare in vitro #studiu relatii #donator sperma

Taticii performanti ai lumii: Au facut peste 6.200 de copii!

Performanta uluitoare in randul donatorilor onorifici de sperma din Marea Britanie. Conform datelor oferite de Human Fertilisation and Embryology Authority, autoritea care monitorizeaza activitatea bancilor de sperma din Regatul Unit, 500 dintre donatori au peste 6.200 de inseminari reusite.

Media ar fi de aproximativ 12,5 copii rezultati din lichidul seminal donat de fiecare dintre acesti barbati, insa studiul facut de Human Fertilisation and Embryology Authority arata ca 15 dintre donatori sunt cu adevarat recordmani, avand si peste 20 de copii rezultati din sperma lor.

Cum in Marea Britanie legislatia in domeniu permite folosirea spermei unui donator la maxim 10 familii diferite, cel mai probabil, cei 15 recordmani cu peste 20 de copii au reusit sa aduca gemeni sau tripleti in familiile care au apelat la fertilizarea in vitro. Numele taticilor super-fertili si ai copiilor rezultati din acestia au fost pastrate secrete.

Recordul ar putea sa numai fie egalat in curand, la jumatatea acestui an, medicii britanici avertizand ca exista un deficit de lichid seminal in bancile de sperma din tara. Motiv pentru care, in 2014, s-a recurs inclusiv la importul de lichid seminal, acesta fiind declarat de o calitate mai slaba.

Foto: bebelu.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea