Social

#eutanasiere #copil ucis maidanezi #inmormantare ionut anghel

Tatal copilului ucis de cainii maidanezi, mesaj emotionant

Tatal micutului Ionut, in varsta de 4 ani, care a fost ucis de cainii maidanezi in Parcul Tei, se pregateste sa isi ia ramas-bun de la baiatul sau. Inainte de asta insa, barbatul a dorit sa transmita un mesaj emotionant persoanelor iubitoare de animale, care lasa insa patrupedele libere pe strada.

Mesajul barbatului este unul sfasietor, spus printre lacrimi si multa durere.

"Cine-i iubeste pe maidanezi sa vina sa vada cum arata copilul meu! Fiul meu nu a murit muscat de caini, ci mancat! (...) Pentru cei care cred ca au constiinta impacata - eu, ca parinte, nu o sa am niciodata constiinta impacata - ii rog sa vina sa vada si dupa aceea sa spuna ca au constiinta impacata.

Sa vada cum a ajuns un copil extraordinar din cauza unor maidanezi. A fost un lant de intamplari: ca nu era poarta pusa la parc, ca nu era paza, ca nu era ingradit, ca bunica nu putea sa mearga dupa ei. Multa lume nu-si permite bone. Altii care isi permit nu-l duc in locuri cum a fost acela. Ultimele clipe ale unui ingeras au fost groaznice. Sa-si inchipuie cei care au constiinta impacata cum a putut sa moară un copil sfasiat de caini - mancat, nu sfasiat, nu muscat. Si daca nu pot sa-si inchipuie, sa vina sa vada", a marturisit tatal lui Ionut.

Sursa foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea