Social

#tata indemnizatie copil # indemnizatie crestere copil #indemnizatie copil #indemnizatie

Tatal care primeste indemnizatie de 35.000 euro pe luna, pentru cresterea copilului

Caz unic in Romania! Un barbat urmeaza sa primeasca indemnizatie de pentru crestere a copilului de 35.000 euro pe luna (aproape 160.000 de lei). Barbatul in varsta de 33 de ani, din Sibiu, este om de afaceri. Acesta a intrat in atentia Fiscului si urmeaza a fi verificat.

Sibianul are mai multe proprietati agricole in judetul Brasov, dar si cu o firma de consultanta privind fondurile structurale si pentru dezvoltare rurala, potrivit digi24.ro.

Barbatul nu se teme de controlul Fiscului. Daca statul nu va descoperi nereguli, barbatul urmeaza sa primeasca de la stat, la finalul acestei luni suma de 70 de mii de euro, suma valabila pentru iullie si august.

Aceasta suma fabuloasa vine ca urmare a veniturilor foarte mari pe care barbatul le-a avut in ultimul an. Acesta a castiga ca persoana fizica autorizata, peste 2 milioane de lei pe an. Inspectorii Fiscului vor insa sa verifice daca datele sunt reale.

"Nu, nu, nu exista suspiciuni, veniturile au fost confirmate si de ANAF Sibiu, dar pentru verificari suplimentare am intarziat o luna acesta plata", a spus Ioan Bota, directorul Agentiei Judetene de Plati Sibiu, pentru digi24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea