Social

#elev #examen #bac #bacalaureat

Tata, prins in timp ce ii dicta fiului rezolvarile la Bac prin telefon

Un parinte de absolvent de liceu a fost prins in timp ce ii dicta copilului sau la telefon rezolvarile la subiectele la proba scrisa la Limba si Literatura Romana, care a avut loc ieri in toata tara, in sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat . Alti trei elevi din acelasi liceu din Prahova au fost prinsi in timp ce incercau sa copieze la examen, cu telefoanele mobile.

Frauda a fost decoperita de jandarmii care patrulau in zona Liceului Toma Socolescu din Ploiesti. Potrivit Realitatea.net, acestia au gasit intr-o masina un parinte al unuia dintre candidatii care sustineau proba scrisa la Romana a examenului de bacalaureat . Tatal se afla intr-o masina parcata exact in fata liceului si ii dicta fiului sau rezolvarile la subiecte, din manualul de Limba si Literatura Romana.

Dupa aceasta prima descoperire, supraveghetorii au descoperit in aceeasi sala, alti trei tineri care foloseau aceeasi metoda de copiat. Ei aveau dispozitive performante - microcasti wireless, antena tip colier montata pe corp cu banda adeziva , adaptor pentru baterie de 9 volti si telefoane mobile ascunse in lenjeria intima .

Cei patru tineri au fost eliminati din examen iar Politia a inceput o ancheta in cazul lor dar si al parintelui care incerca sa isi ajute fiul sa copieze. Elevii se vor putea prezenta din nou la Bacalaureat, anul viitor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea