Social

#cfr #scumpiri #calatorii #calatori # intercity #tarife trenuri #distante

Tarifele trenurilor InterCity, modificate de la 1 martie

CFR Calatori a anuntat ca, incepand cu data de 1 martie 2013, tarifele calatoriilor cu trenurile InterCity vor fi modificate. Astfel, romanii care vor calatori cu trenuri InterCity pe distante scurte si medii vor beneficia de tarife cu 28,5% mai mici. In schimb, calatoriile pe distante mai mari de 400 de kilometri se vor scumpi.

"In vederea repozitionarii ofertei de transport InterCity in sectorul de varf al serviciilor de transport feroviar de calatori, incepand cu data de 1 martie 2013, CFR Calatori va ajusta tarifele pentru aceasta categorie, cu scopul de a-i spori atractivitatea pentru o gama cat mai mare de utilizatori in conditiile pastrarii competitivitatii cu celelalte mijloace de transport de pasageri", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul companiei.

Concret, o calatorie cu trenul pe ruta Bucuresti-Ploiesti la clasa a II-a va costa 24,5 lei, cu 5,60 lei mai putin decat inainte de 1 martie.

In cazul unui bilet la trenul InterCity Bucuresti-Iasi (clasa a II-a), pretul va creste de la 106,30 lei la 113,60 lei.

Sursa foto: epochtimes-romania.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea