Social

Tariceanu, suparat ca Neculai Ontanu ii foloseste numele pe afisele electorale

Calin Popescu Tariceanu, liderul deputatilor PNL, il acuza pe Neculai Ontanu, candidatul UNPR la Primaria Sectorului 2, ca se foloseste de numele sau in afisele electorale si spune ca va sesiza Biroul Electoral de Circumscriptie nr 2 - Sectorul 2.

Tariceanu scrie pe blogul sau ca "niciodata nu va sprijini alti candidati decat cei ai USL", iar in ceea ce priveste concurenta electorala pentru Primaria Sectorului 2 spune ca este de nevoie de "o schimbare radicala pentru ca deja s-au acumulat multe semne de intrebare legate de activitatea lui Neculai Ontanu".

"Il indemn pe actualul primar al Sectorului 2 sa faca o campanie onesta si sa arate cetatenilor realizarile sale si proiectele de viitor. Astfel de trucuri ieftine nu sunt permise intr-o campanie electorala civilizata, care respecta regulile dezbaterilor publice", a mai scris Calin Popescu Tariceanu.

Fostul premier ii cere lui Neculai Ontanu sa demonteze afisele respective. In caz contrar, Tariceanu este dispus sa este gata sa intreprinda demersuri legale pentru a face ca astfel de comportamente imorale sa dispara din campania electorala.

Tariceanu face referire la afisele in care apare citat cu urmatoarea declaratie: "Ar fi bine sa existe multi primari ca dumneavoastra".

Autor: Catalin Pavel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea