Social

Tariceanu, premier si dupa anticipate

Premierul Calin Popescu Tariceanu va fi mentinut in postul de prim-ministru, chiar si in eventualitatea organizarii alegerilor anticipate , a afirmat presedintele Traian Basescu , intr-un interviu acordat postului de radio Mix FM.
"As vrea sa previn o continuare a campaniei pe care o duc unele mijloace mass-media, cum ca Basescu ar vrea sa-l schimbe pe Tariceanu. Este o copilarie. Si daca ar fi alegeri anticipate , tot pe Calin Popescu Tariceanu l-as desemna prim-ministru, dupa victoria in alegeri, avand in vedere ca din punct de vedere constitutional pot s-o fac. Deci, nu am nici o legatura cu speculatiile Basescu vrea sa-l schimbe pe Tariceanu. Sunt speculatii lansate, intretinute. Unele din surse sunt aceleasi", a spus seful statului. El a precizat ca mesajul transmis, in urma cu cateva saptamani, cum ca Theodor Stolojan ar fi un bun portdrapel al Aliantei, se referea la faptul ca Alianta D.A. poate avea un lider chiar si in situatia in care Traian Basescu nu se mai poate implica intr-o eventuala campanie. In privinta alegerilor anticipate, seful statului a afirmat ca doreste in continuare un asemenea scrutin, dar ca acestea nu se vor desfasura decat daca va ajunge la o intelegere cu premierul Tariceanu.

Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat ieri, dupa sedinta Biroului Permanent National, ca alegerile anticipate nu constituie o prioritate a momentului nici pentru Guvern, nici pentru Alianta PNL-PD si nici pentru PD. "Nu vedem de ce am discuta despre alegeri anticipate in conditiile in care treburile merg bine, cel putin in acest moment, in Romania", a declarat Boc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea