Social

Tariceanu: Organizatiile PNL din teritoriu pot face aliante cu PSD

Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca organizatiile PNL din teritoriu sunt libere sa se asocieze inclusiv cu PSD.

"In partid exista intotdeanuna curente de opinie diverse. Unii din colegii nostri si-au pus aceasta intrebare, putem sa facem aliante cu oricine sau nu. In momentul in care am constatat ca PD, zis si liberal, si-a scos din statut interdictia pe care si-o impusese de a face vreo alianta politica cu PSD, nu inteleg care ar fi considerentul de ordin moral sau politic pentru care PNL nu ar putea sa faca (aliante cu PSD, n.r.)", a afirmat Tariceanu.

Tariceanu a precizat ca este importanta formarea majoritatilor necesare unei bune administrari.
Primul ministru a anuntat ca pentru a elimina orice discutie sau speculatie , Guvernul va face modificarile de rigoare in privinta hotararilor date in baza vechii legislatii, astfel ca, in conformitate cu noua lege electorala , alegerile pentru presedintii de Consilii Judetene sa se faca in sistem uninominal.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea