Social

#calin popescu tariceanu #miting #campanie #psd #pd-l #ataca #acuza

Tariceanu nu uita de campanie si ataca PSD si PD-L

Cum sarea si piperul unei campanii electorale sunt acuzele la adresa adversarilor politici, premierul Calin Popescu, aflat, miercuri, in cadrul unui miting electoral la Galati, nu i-a iertat pe democrat-liberali, insa nici pe social-democrati.

Romania trebuie sa devina o tara a clasei de mijloc , nu una stapanita de baronime si de oligarhe, asa cum s-a intamplat "in perioada pesedista", a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu, miercuri seara, in timpul unui miting electoral la Galati. "Astazi, mai mult decat oricand, se vede ca PNL reprezinta clasa de mijloc din Romania, care acum cativa ani era un vis si care acum a inceput sa prinda cheag. Ambitia noastra trebuie sa fie ca Romania sa devina o tara a clasei de mijloc, nu o tara marcata de discrepante, asa cum s-a intamplat in perioada pesedista, cand baronimea PSD-ului, oligarhia pusese stapanire pe aceasta tara si exista o masa mare de oameni afectati de lipsuri si de nevoi", a afirmat premierul Tariceanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea