Social

#impune politic #emil boc #tariceanu

Tariceanu: Nu se stie daca Boc se va putea impune din punct de vedere politic

Nu se stie "daca Boc va avea capacitatea de a se impune din punct de vedere politic ", potrivit premierului in exercitiu Calin Popescu Tariceanu, care a adaugat ca are serioase indoieli cu privire la modul in care va functiona alianta PSD-PC .

Declaratiile lui Tariceanu vin dupa ce Traian Basescu l-a nominalizat pe Emil Boc, presedintele Partidului Democrat-Liberal drept prim-ministru in urma retragerii lui Theodor Stolojan si la doar o zi dupa ce a declarat ca au fost momente in care "Boc i-a trezit dezgustul".

"Astazi s-a intamplat un lucru grav si regretabil, nominalizarea facuta inainte pentru functia de premier a lui Stolojan, care are anumite labilitati care din pacate s-au confirmat. Romania nu are nevoie de astfel de situatii de incertitudine cred ca de la inceput a fost o alegere gresita pentru ca nu avea prijin politic in cadrul partidului sau. El a adaugat ca premierul ar trebui sa armonizeze punctele de vedere din coalitie si sa asigure ca programul de guvernare sa fie pus in aplicare si ca "nu stie daca Boc are capacitatea de a se impune din punct de vedere politic".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea