Social

#mures #munca #loc #tineri #50 #romania #salarii #majorare #lume #calin popescu tariceanu

Tariceanu: Nicaieri in lume nu sunt bani pentru cresterea salariilor cu 50%

Nu sunt bani "nicaieri in lume" pentru majorarea salariilor cu 50%, iar in Romania aceasta crestere nu este posibila in niciuna dintre ramurile bugetare in contextul crizei economice, a declarat, joi, premierul Tariceanu in judetul Mures.

Premierul a spus ca ambitia lui este ca planul de masuri anticriza propus miercuri de Executiv sa reduca decalajele dintre Romania si alte tari ale UE.

"Planul meu de masuri economice anticriza are menirea sa stimuleze substantial investitiile, sa diminueze sarcina fiscala la nivelul cetatenilor, a contribuabililor, astfel incat economia romaneasca sa se mentina pe un ritm de crestere consistent, peste ceea ce va fi la nivelul mediei Europei. Acesta este planul meu, ambitia mea. Romania trebuie sa cunoasca o crestere consistenta, astfel incat sa atingem criteriile de convergenta , sa diminuam decalajele care ne separa de UE", a spus prim-ministrul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea