Social

#atac #campanie electorala #calin popescu tariceanu #pnl #crin-antonescu #sar #alegeri parlamentare 2012

Tariceanu l-a atacat indirect pe Crin Antonescu

Calin Popescu Tariceanu a lansat, in cadrul unei dezbateri organizate de Societatea Academica Romana si Fundatia „Friedrich Ebert“, un atac indirect la adresa lui Crin Antonescu. Fostul premier al Romaniei l-a acuzat pe liderul PNL ca nu a prezentat in aceasta campanie electorala niciun plan economic pentru Romania.

Tariceanu a subliniat faptul ca astepta un plan economic liberal pentru Romania inca de acum doua saptamani, mai ales ca mai sunt doar cateva zile pana la data alegerilor.

Fostul premier l-a atacat pe Crin Antonescu si a declarat ca este o greseala faptul ca, pana la aceasta ora, PNL nu a prezentat solutii de crestere a economiei romanesti, desi s-a asteptat ca partidul sa promoveze un plan economic in campania electorala.

Calin Popescu Tariceanu a venit insa cu o serie de propuneri in ceea ce priveste planul economic, printre care toleranta zero pentru evaziunea fiscala, dar si un plan de reindustrializare a Romaniei.

Politicianul a mai subliniat faptul ca datoria publica nu ar trebui sa depaseasca 40 de procente din PIB si ca alte doua solutii eficiente ar fi revenirea la impozitul de 19% si reducerea taxelor cu impact direct asupra consumului.

Foto: Cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea