Social

#tariceanu #oprescu #pod #baneasa

Tariceanu ii cere lui Oprescu sa bage in legalitate pasajul de la Baneasa

Premierul Tariceanu, ministrul Transporturilor Ludovic Orban si primarul Capitalei , Sorin Oprescu, au fost ieri sa vada stadiul lucrarilor la pasajul subteran Baneasa care pune la grea incercare nervii soferiilor inca din luna iunie. Asa cum poate sesiza orice sofer care parcurge in aproximativ o ora distanta de 1,5 kilometri dintre Casa Presei si intersectia DN1 cu bulevardul Aerogarii, si premierul a remarcat ca lucrarile se misca “incet, incetisor, pe loc, mai deloc”. Cine e de vina? Premierul a inceput sa se rasteasca la seful Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADN).

„Uite-l si pe Debucean. Sta la distanta.“, a spus Tariceanu ironic, privind spre acesta care se afla la cativa metri de el. „Ai vreo treaba cu proiectul asta cumva? E, nu pot sa cred! Ia vino-ncoace! Deci, fratele meu, vream sa vad un grafic de lucrari, o prezentare, ce ati facut pana acum. Tu de ce ai venit aici? Ca sa stai sa te uiti de la distanta?“, i-a spus premierul. Primarul i-a spus premierului: “Dupa ce vorbesti cu el despre pasajul asta imi vine sa ma duc in birou si sa imi tai venele, pentru ca nu se mai termina odata”.

Continuarea in Gandul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea