Social

Tariceanu i-a propus lui Antonescu sefia interimara a oricarei filiale

Liderul PNL Calin Popescu Tariceanu i-a facut miercuri, la BPC , o oferta vicepresedintelui Crin Antonescu de a-si alege o filiala unde sa fie sef interimar, insa acesta a refuzat, spunand ca nu este dispus sa figureze "intr-o piesa de mana a doua scrisa pentru ochii lumii".

Potrivit unor surse liberale, presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu i-a facut oferta lui Crin Antonescu in cadrul BPC, mentionand ca vicepresedintele poate sa-si aleaga una dintre filialele judetene ramase fara conducere in urma deciziei luate de Delegatia Permanenta, dar Antonescu a refuzat, pe motiv ca Tariceanu nu a jucat corect in privinta stabilirii noii conduceri a PNL Bucuresti.

"Tariceanu i-a spus vicepresedintelui Crin Antonescu ca poate sa-si aleaga orice filiala de sector sau chiar de judet vrea, in cadrul sedintei BPC", au declarat sursele citate, care au adaugat ca vicepresedintele PNL a refuzat si i-a reprosat lui Tariceanu ca "nu a procedat corect fata de tot Biroul, in ceea ce priveste echipa de la PNL Bucuresti".

Surse liberale au mentionat ca Tariceanu l-ar fi intrebat pe Antonescu daca nu vrea sa se ocupe de organizatia Arad.

Pe de alta parte, aceleasi surse au mentionat ca Antonescu a mai avut o interventie in timpul sedintei, cand se discuta despre sefia organizatiilor Neamt si Suceava, cand liberalii au discutat in contradictoriu pe ideea daca presedintele interimar ar trebui sa fie romeo stavarache sau Relu Fenechiu.

Antonescu ar fi spus, potrivit surselor citate: "Ce, dom'le, nu avem voie sa facem si alte propuneri? Care e problema? Ca totusi in partidul asta nu am avut nicio pretentie exagerata, nu am cerut niciodata functii sau sa am oameni. Dar nu ne putem da nici acum cu parerea?", sugerand astfel ca deciziile in PNL se iau fara sa se tina cont de parerea tuturor liderilor, dar si faptul ca este deranjat ca nu a fost coopat de la inceput in conducerea PNL Bucuresti.

In plus, sursele liberale au afirmat ca propunerea de cooptare a lui Andrei Chiliman in conducerea PNL Bucuresti a fost facuta de Tariceanu, care le-a spus membrilor BPC ca a avut o discutie cu acesta si "vrea sa fie si Chiliman in echipa sa". (continuarea in Mediafax)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea