Social

#calin popescu tariceanu #guvernul boc #masuri pompieristice #condus basescu

Tariceanu: Guvernul Boc ia masuri pompieristice

Calin Popescu Tariceanu, fostul premier al Romaniei , nu scapa nicio ocazie de a ataca noul Guvern si sustine ca acesta este condus "de facto de locatarul de la Cotroceni", Traian Basescu.

Seful liberarilor defineste masurile luate de acest Guvern drept "pompieristice" referindu-se la interzicerea cumulului salarii-pensii, plafonarea indemnizatiei de crestere a copilului.

"Actuala coalitie de guvernare , pusa la treaba din 22 decembrie 2008, da posibilitatea demontarii unui mit: anume ca PD-L ar fi un partid de centru-dreapta, conform autodefinirii date de liderii sai", noteaza Tariceanu intr-un post de luni de pe blogul sau.

Mergand pe aceeasi linie critica, Tariceanu este de parere ca masurile luate pana in prezent au un efect economic extrem de limitat asupra cheltuielilor, chiar nesemnificativ, iar incapacitatea Guvernului de a cifra volumul economiilor da dovada de lipsa de interes.

"Discursul politic al premierului pleaca de la o premisa "sanatoasa" si anume limitarea castigurilor excesive (pentru ca doar suntem in capitalism), fapt care il plaseaza fara echivoc, impreuna cu PD-L-ul dumnealui, in zona stangii populiste . Sigur ca din partea PSD-ului nu poate fi o surpriza", este de parere fostul premier.

Pe de alta parte, liderul liberal impartaseste cu cititorii sai si impresii din lunga vacanta pe care a petrecut-o in SUA...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea