Social

Tariceanu, de la petrecere cu mici la festival medieval

Premierul si-a continuat, la sfarsitul saptamanii, periplul electoral prin tara. Vineri, Tariceanu a mancat mici la Deva, iar sambata s-a plimbat cu autobuzul supraetajat la Brasov.

Seful guvernului a luat parte, vineri seara, la o petrecere cu mititei si bere, oferita de filiala hunedoreana a PNL, dupa ce a inaugurat Aleea Gimnastelor din Deva. Tariceanu i-a indemnat pe cei aproximativ 1.500 de simpatizanti liberali veniti la mitingul electoral sa voteze candidatii partidului, dupa care a facut o baie de multime si s-a oprit la standul in care se comercializau mici si bere.

Premierul a verificat daca micii sunt patrunsi

Potrivit Mediafax, premierul s-a interesat personal la una dintre bucatarese daca micii sunt bine gatiti, a comandat patru bucati si s-a asezat la o masa unde, in asteptarea gustarii, s-a fotografiat cu mai multe admiratoare . Sambata, primul-ministru si presedintele liberal al Consiliului Judetean Brasov au deschis Serbarile Medievale ale Brasovului, eveniment care concureaza cu Zilele Brasovului, organizate de primarul democrat al localitatii, George Scripcaru .

Tariceanu si Cancescu au inmanat actorilor imbracati in haine medievale steagul Brasovului de la 1601 si steagul Romaniei, declarand sarbatoarea deschisa. Anterior, cei doi lideri politici au inaugurat prima linie de deplasare pentru turisti cu autobuze supraetajate , cu 86 de locuri.

In timpul cursei, Tariceanu a povestit jurnalistilor ca, pe vremea cand era copil, urca in Poiana Brasov cu masini militare - singurul mijloc de transport catre statiune la acea vreme - si si-a adus aminte ca in anii ’70 venea cu trenul de la Bucuresti sa vada cursele automobilistice din localitate. „Trebuie din nou relansat obiceiul cu raliul Brasovului, dar sa fie iarna, pe zapada", i-a recomandat premierul lui Cancescu, potrivit Mediafax.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea