Social

#calin popescu tariceanu #basescu premier #traian băsescu

Tariceanu: Basescu si-a vazut visul cu ochii, sa fie prim-ministru

Presedintele Traian Basescu si-a dorit sa fie premier in tara asta si a reusit, sustine Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PNL.

"Multi nu au inteles ce a vrut sa spuna Traian Basescu la investirea acestui Guvern cand a declarat ca si-a vazut visul cu ochii. Acum se vede ca visul sau era sa fie si presedinte si prim-ministru", a declarat fostul premier.

Liderul PNL tinut sa mai precizeze faptul ca Guvernul actual, format prin buna- vointa lui Traian Basescu, s-a realizat prin formare unei coalitii care a incalcat grav optiunile electoratului. Presedintele PNL a taxat si faptul ca cele doua partide au obtinut un scor electoral foarte bun in baza unor promisiuni populiste , inposibil de indeplinit.

"Romanii care au votat separat pentru PSD si PDL nu au votat pentru refacerea FSN. La fel ca si perioada de la inceputul anilor `90, caracterizati prin confiscarea valutei si scaderea produsului intern brut cu o treime, perioada actuala este caracterizata prin lipsa unui plan de guvernare coerent. Politicienii sunt preocupati de jocurile de putere", a conchis Tariceanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea