Social

#calin popescu tariceanu #logan #industrie #renault #traian băsescu

Tariceanu: Am facut pentru industrie mai mult decat sa merg cu un Logan

Premierul Calin Popescu Tariceanu nu a urmat modelul presedintelui Traian Basescu si nu si-a luat Logan si, mai mult, nici nu intentioneaza sa faca acest lucru deoarece considera ca a facut mult mai mult pentru industria romaneasca, contribuind la venirea Renault in Romania.

"Stiti de ce (nu-mi iau Logan, n.red.), pentru ca eu cred ca am facut mai mult decat sa-mi iau un Logan. Sunt foarte mandru in sinea mea pentru ca am avut un rol cheie in venirea Renault in Romania. (...) Asa ca am facut pentru industria romaneasca mai mult decat sa merg cu un Logan", a spus premierul miercuri seara, la o emisiune de la Antena3.

Referitor la intalnirea de miercuri cu presedintele Traian Basescu , premierul a precizat ca nu au discutat niciun subiect politic asa cum a speculat presa. "Am fost la Cotroceni, n-am mai fost de mult ... am avut o discutie axata in principal pe doua probleme: pe masurile pentru Dacia si pe problemele de la Combinatul Oltchim . Si cred ca am mai discutat ceva de accidentul de la Petrila ", a spus premierul, precizand ca discutia dintre el si seful statului s-a purtat intr-un "cadru civilizat".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea