Social

#ludovic orban #presedinte #congres #pnl #calin popescu tariceanu #traian băsescu #crin-antonescu

Tariceanu: Am avut in Basescu un adevarat dusman, dar l-am invins

Presedintele liberal Calin Popescu Tariceanu a prezentat astazi raportul de activitate in Congresul Extraordinar PNL. El a insistat pe succesul guvernarii conduse de el.

Tariceanu si-a prezentat realizarile in fata delegatilor liberali si a subliniat importanta guvernarii liberale . "Pentru PNL, asumarea guvernarii fara PDL a reprezentat un succes politic de anvergura, foarte putini fiind cei care ar fi crezut, chiar cu putin timp inainte, ca PNL va ajunge in postura de a guverna, sub un premier liberal, cu un intreg Guvern compus din ministri liberali, cu un program de guvernare liberal", a spus el, citat de Realitatea.net.

Fostul premier l-a catalogat pe presedintele Romaniei , drept un dusman in calea guvernarii liberale: "Am avut in presedintele Romaniei un adevarat dusman, dar l-am invins".

Esecul motiunii de cenzura depuse de PSD in Parlament a dus la inca un an de guvernare, considerata de presedintele PNL ca o perioada buna, in care "foloasele pentru partid si pentru miscarea liberala din Romania fiind foarte mari".

Tariceanu a mai laudat rezultatele alegerilor parlamentare din 2008, dar a subliniat rezultatele proaste din judetul Dambovita , filiala condusa de Ludovic Orban.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea