Social

#tariceanu #modificare constitutie #reglare de conturi

Tariceanu acuza o reglare de conturi intre Basescu si Parlament

modificarea constitutiei este o reglare de conturi intre presedinte si Parlament in urma suspendarii lui Basescu, iar cetateanul nu are nimic de castigat in urma modificarii, potrivit liderului PNL, Calin Popescu Tariceanu .

"Acultand declaratiile presedintelui, ale lui Geoana si ale lui Boc observam ca modificarea constitutionala propusa nu vizeaza absolut deloc cetateanul. El nu beneficiaza de drepturi sporite sau libertati mai mari, nici macar de garantii ca acestea vor fi aparate pe viitor", a declarat joi fostul premier.

Tariceanu a subliniat faptul ca modificarea Constitutiei va duce doar la o mai mare putere a Presedintelui in raport cu Parlamentul.

"Singurele certitudini duc la o orientare a raporturilor de putere in stat in favoarea presedintelui. Este doar o reglare de conturi intre presedinte si Parlament ca urmare a suspendarii presedintelui", a adaugat Tariceanu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea