Social

Targ de jucarii la Teatrul Masca in Herastrau

Teatrul Masca va invita duminica, 25 mai, ora 11.30, in Parcul Herastrau (intrarea Piata Charles de Gaulle) la cea de-a 9-a editie a Targului de jucarii .

“Consideram de o importanta majora in procesul educativ deprinderea timpurie a termenilor economiei de piata si mai ales explicarea acestora prin intermediului unui act cultural. Asa cum a facut la ultimele opt editii, Teatrul Masca va da duminica o mana de ajutor profesorilor si parintilor prin explicarea unor notiuni de baza, in cadrul unui eveniment ce va face totul mai usor de inteles pentru copii”
, declara Mihai Malaimare , directorul teatrului.

Editia din acest an a targului va sta sub semnul luptei impotriva violentei in scoli, organizatorii incercand astfel sa traga un semnal de alarma  in legatura cu o problema reala cu care se confrunta sistemul romanesc de invatamant.

Copiii prezenti la eveniment vor fi invitati sa isi obtina autorizatia de vanzare si sa isi deschida astfel propriul “magazin” de jucarii vechi pe care le pot vinde sau schimba cu alti participanti la targ, iar actorii Teatrului Masca vor monitoriza in permanenta volumul tranzactiilor incheiate. Cifra de afaceri obtinuta la sfarsitul celei de-a 8-a editii a fost de 4.700 ron.

La sfarsitul targului, copiii vor fi incurajati sa doneze jucarii catre alti copii fara posibilitati.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea