Social

Taranistii timisoreni sunt increzatori in Ciuhandu

Taranistii timisoreni sunt foarte increzatori in sansele lui Gheorghe Ciuhandu de a castiga inca un mandat de primar al Timisoarei
 
Un sondaj de opinie, realizat la sfarsitul lunii martie, ii face pe taranistii din Timis sa declare ca lupta pentru Primaria Timisoara este ca si castigata de reprezentantul Aliantei pentru Timis, Gheorghe Ciuhandu.

Actualul primar este preferat, conform sondajului, de peste 70% din timisoreni, astfel ca Viorel Sasca, vicepresedinte al PNTCD Timis, sustine ca lupta, la nivelul Timisoarei, se va mai purta doar pentru obtinerea majoritatii in consiliul local. In privinta consiliului local, sondajul da lista Aliantei pentru Timis cu sanse de 41,7%, insa fara ca Ciuhandu sa fie trecut cap de lista.

"Sunt convins ca, daca Gheorghe Ciuhandu se afla pe lista, procentul era de peste 50%", sustine Viorel Sasca. Trecerea pragului de 50% este si principalul obiectiv al Aliantei pentru Timis in ceea ce priveste Consiliul Local Timisoara, pentru ca doar cu majoritate in consiliu, spun taranistii, executivul isi poate face treaba fara piedici de ordin politic. (continuarea in Ziua de Vest - Timisoara)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Ziua de Vest - Timisoara

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea