Social

#coca-cola interzisa #amenzi usturatoare #coca-cola

Tara in care Coca-Cola a fost interzisa! Se poate face chiar inchisoare pentru asta

Coca-Cola este una dintre cele mai populare bauturi din lume. Aceasta este preferata de foarte multi oameni si se consuma in cantitati uriase. Cu toate acestea, exista si tari in care Coca Cola a fost interzisa. Motivul este unul incredibil!

 

Mai exact, Coca Cola nu se poate vinde in Cuba si in Coreea de Nord, iar cetatenilor acestor tari le este interzis sa o cumpere. Reprezentantii companiei spun ca produsele lor vandute in aceste doua tari nu sunt autorizate oficial. Cu toate astea, datele arata ca tocmai Cuba a fost cea care in anul 1906 a inceput sa comercializeze brand-ul american renumit la nivel mondial, ulterior au renuntat la sucul in cauza. In timpul acesta, orice cetatean care pofteste la o Coca-Cola rece in Coreea de Nord isi asuma riscuri uriase.

 „A fost intotdeauna vorba despre visul american”, potrivit consultantului in promovare Bruce Webster, care a colaborat cu firma celebra in trecut „Coca-Cola devenise simbolul libertatii”, precizeaza si scriitorul Tom Standage despre imaginea de pe sticla de Coca-Cola.

Reprezentantii companiei au dezvaluit ca asemenea lucruri se intampla pe piata neagra pentru ca nu exista acorduri oficiale intre Statele Unite ale Americii si statul nord-coreean.

Ce contine?

Ingrediente Coca-Cola: apa – 1900 ml, alcool (etanol pur sau vodca de buna calitate)– 40 ml, suc de lamaie – 190 ml, extract de vanilie – 2,6 ml, ulei de lamaie – 0,125 ml, ulei de nucsoara – 0,05 ml, ulei de coriandru – 0,002 ml, ulei de Neroli – 0,05 ml, ulei de scortisoara – 0.05 ml, cofeina – 0,6 g, acid fosforic sau citric – 14 g, zahar (granulat) – 2,400 g, zahar (caramelizat) – 400 g.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea