Social

#talharie taxi #talharie Speed Taxi #studenta talharita #studenta agresata

Tanara agresata sexual si talharita in taxi

O tanara de 23 de ani din Bucuresti a luat taxiul din Centrul Vechi al Bucurestiului (din fata magazinului Unirea) si a fost dusa impotriva vointei sale pana pe un teren viran din apropierea lacului Ciurel, unde taximetristul a agresat-o sexual, a incercat s-o violeze si apoi a fugit cu telefonul, geanta si actele studentei.


Studenta a ales sa povesteasca tocmai pentru ca alte fete si femei sa nu treaca prin trauma prin care ea a trecut si spera ca aceasta marturie le va incuraja si pe altele care au trecut prin experiente de genul sa rupa tacerea si sa-si faca vocea auzita!

Tanara spune ca, de cand s-a mutat in Bucuresti, a ales mereu Speed taxi  Asa a facut si in dimineata zilei de 28 februarie (03:40-03:50 dimineata). Pe durata calatoriei, soferul a fost mai degraba tacut si retinut.

In drum spre destinatie, taximetristul a schimbat brusc ruta si, in loc sa o duca spre Grozavesti, a dus-o pe tanara undeva in camp, langa Lacul Morii. Acolo a amenintat-o cu moartea si i-a cerut in repetate randuri sa intretina raporturi sexuale..

"Cand am ajuns aproape de casa, am scos 100 de lei si am intrebat cat ii datorez, taximetristul a spus ca nu are marunt si am ras spunand ca nu pot plati cu cardul. Spunea ca trebuie sa schimbam banii sau sa gasim un bancomat, iar in loc sa opreasca la nonstop, a apasat pe acceleratie…

Tot ce imi amintesc dupa sperantele mele si scenariile pe care mi le imaginam, sunt niste case si stradute inguste, dupa care a oprit intr-un camp, la Lacul Morii.

 

Atunci a spus ca vrea sa facem sex, apoi a continuat sa spuna ca vrea si sex oral, a repetat asta de cateva ori. Am reusit sa scot telefonul si sa formez 112... am reusit sa spun ”ajutor, taximetristul vrea/incearca sa ma violeze!”, iar in clipa urmatoare mi-a smuls telefonul din mana. A coborat si a deschis portiera din spate, bloca iesirea cu corpul lui si spune sa-i fac sex oral.... El vorbea, eu nu auzeam si nu vedeam nimic, simteam doar frica de moarte…", conform marturiei tinerei, care a fost publicata de organizatia nonguvernamentala Centrul Filia.

Studenta i-a spus calm soferului sa o lase sa iasa, sa respire putin aer, caci i se facuse rau, "iar dupa o sa-i fac tot ce vrea si cum vrea. Dupa ce am insistat si l-am rugat de mai multe ori, a iesit din masina si m-a lasat si pe mine sa ies. In momentul urmator, am auzit motorul si am vazut ca pleca… a plecat cu viteza si a disparut din peisaj… cu telefonul, geanta, actele…".

Tanara a ramas la 4 dimineata in camp fara nimic incercand sa gaseasca drumul spre politie, casa, oameni care sa o ajute.
 

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea