Social

#talibani #obama #politica externa #bush

Talibanii ii cer lui Obama sa nu continue politica lui Bush

Talibanii i-au cerut presedintelui american ales Barack Obama sa nu continue politica externa a lui George W. Bush , in special in Afganistan , intr-un mesaj citat marti de centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste (SITE), informeaza AFP.

Potrivit SITE, care isi are sediul in Maryland, estul Statelor Unite, "talibanii cer presedintelui ales Barack Obama sa dezavueze politica externa a lui George W. Bush si sa inceapa un proces de refacere a imaginii Statelor Unite in strainatate". Comentariile provin dintr-un mesaj in limba engleza aparut marti pe un site folosit de talibani, precizeaza SITE. Potrivit talibanilor, alegerea lui Barack Obama demonstreaza "vointa colectiva" a americanilor de a pune capat razboaielor din Irak si Afganistan, dupa gravele pierderi umane si economice provocate de acestea. Potrivit centrului american, talibanii ii reamintesc lui Obama "ca trimiterea de trupe in plus in Afganistan este zadarnica, pentru ca talibanii si poporul afgan vor invinge".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea