Social

Talharite de tigancuse in fata scolii

Trei eleve de clasa a cincea au fost amenintate si lovite in fata unei scoli din capitala de doua fete de etnie rroma .

Cele doua tiganci le-au furat elevelor un telefon mobil, un portofel in care erau 50.000 lei vechi si o punga cu un echipament de sport.
Dupa ce clopotelul a sunat de iesire, elevii au dat buzna spre poarta. Cele cinci prietene din clasa a-V-a a scolii 28 din Capitala au plecat, ca de obicei, impreuna.

LE-AU CERUT TELEFOANELE

Nu au apucat sa se indeparteze prea mult de scoala, cand in fata lor au aparut doua tigancuse, care aveau fetele acoperite de fulare. In clipa in care au ajuns langa ele, cele doua camuflate si-au descoperit fetele si le-au cerut elevelor, pe un ton autoritar, sa scoata toate obiectele pe care le au asupra lor, dar mai ales telefoanele mobile. Una dintre atacatoare a prins-o de mana pe cea mai micuta dintre eleve si i-a ordonat sa scoata telefonul. Eleva s-a smucit dintr-o data si, impreuna cu una dintre colege, a reusit sa fuga.

BATUTE

Celelalte trei eleve din grup, Oana, Andreea si Elena, au ramas pe loc. Andreea a incercat si ea sa fuga, cum facusera cele doua colege ale ei, insa una dintre tigancuse i-a pus piedica si i-a smuls din mana telefonul mobil. A scos din el cartela si a aruncat-o, iar mobilul l-a bagat in buzunar. Apoi i-au luat Oanei portofelul in care avea 50.000 lei vechi si punga cu echipamentul de sport, dupa care i-a tras o palma peste fata si au plecat. Cele trei eleve s-au intors plangand la scoala, povestindu-le profesorilor patania.

PRINSE

Directorul scolii, Stelian Vasile, l-a sunat imediat pe politistul de proximitate, care i-a anuntat la randul lui si pe politistii sectiei 6. Politistii le-au prins pe cele doua hoate in varsta de 13 si 14 ani si au gasit asupra lor bunurile pe care le furasera de la cele trei eleve.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea