Social

#actionari #rapid #copos si taher

Taher vrea sa ia Rapidul gratis

Un oficial al clubului Rapid a explicat care sunt neintelegerile dintre Copos si Taher . Conform acestuia, iordanianul ar vrea ca banii pe care i-a investit pana acum la echipa sa fie considerati aport la capitalul social.

" Taher vrea ca banii cheltuiti de el pina acum, 7-8 milioane de euro, sa se considere aport la capitalul social, cifrat acum la doua milioane. Ar insemna ca iordanianul sa preia controlul fara ca George sa mai ia vreun ban pe actiuni!", a explicat un oficial al clubului, citat de GSP. Aceeasi sursa a precizat si ce s-ar putea intampla in cazul care George Copos va refuza solutia propusa de Taher.

"Copos poate refuza majorarea si sa-i cedeze lui Taher jucatorii cumparati din banii pe care iordanianul i-a investit. In cazul asta, el ar ramine singur si ar fi obligat sa asigure finantarea". Consiliul de Administatie al Rapidului a convocat in data de 2 decembrie Adunerea Generala a Actionarilor, unde se spera ca situatia actionariatului se va clarifica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea