Social

Taher anunta instalarea lui Loti Boloni

Infrangerea de vineri din Giulesti, 2-3 cu UTA, a involburat apele sub Grant. Oficialii rapidisti au grabit negocierile pentru aducerea lui Ladislau Boloni din vara. Din cate se pare, discutiile au fost cu succes, fostul selectioner urmand sa ia loc pe banca alb-visiniilor incepand cu sezonul urmator.

Anuntul a fost facut chiar de patronul Rapidului, Fathi Taher . Intors din Dubai, unde a avut de rezolvat anumite afeceri, iordanianul recunoaste ca a solutionat si problema Boloni . „Ne-am inteles cu Ladislau Boloni, totul este clar, dar are nevoie si omul sa se aranjeze, sa-si rezolve situatia. Totul este rezolvat”, a declarat Teher.

Totodata, iordanianul anunta un salariu imens: doua milioane de euro pe sezon. Cu alte cuvinte - mai mult de jumatate din cat castiga restul tehnicienilor din Liga I la un loc. „Boloni va incasa la Rapid mai mult de doua milioane de euro pe sezon. Va anunta el personal suma pe care o va castiga la prima conferinta de presa pe care o va sustine in calitate de manager al clubului”, a conchis Fathi Taher .

La randul sau, fostul patron al gruparii giulestene, George Copos ramane oarecum circumspect in ceea ce priveste finalizarea negocierilor, dar sustine ca Taher i-a facut lui Boloni veritabila „oferta greu de refuzat„E o chestiune grea cu Loti Boloni . Domnul Taher i-a facut o oferta greu de refuzat, totusi imi e greu sa dau procente in privinta reusitei. Domnul Boloni e un manager foarte bun, dar si un om extrem de sofisticat. Noi ne dorim un manager care sa vina cu coerenta si care sa stea la Rapid trei ani, poate patru, cinci sau sapte, asa cum se intampla in Anglia. Aceasta tara trebuie luata ca exemplu”, a spus Copos.

Fostul actionar majoritar din Grant a anuntat ca, in cazul in care fostul selectioner va prelua banca tehnica a alb-visiniilor, obiectivul sau va fi castigarea titlului de campioana: „Daca Boloni va veni la Rapid, obiectivul sau este clar titlul de campioana. Despre Liga Campionilor vom vorbi dupa ce vom castiga campionatul”.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea