Social

Tadici si-a prelungit contractul cu FRH

Selectionerul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Gheorghe Tadici, si-a prelungit contractul cu FRH , pana dupa Olimpiada de la Beijing, dupa ce a avut o intalnire cu presedintele forului, Cristian Gatu .

"Vechiul contract era destul de ambiguu, se putea intrerupe oricand in acest an. Am semnat o prelungire pana dupa Olimpiada, incluzand si meciurile de accedere la Campionatul European din acest an, cu obiectiv calificarea. Domnul Gatu ne-a propus sa continuam si dupa Olimpiada, dar o decizie definitiva o voi lua abia in august, in functie de rezultatul de la Beijing", a declarat Gheorghe Tadici, care impreuna cu secundul sau, Dumitru Musi , s-a intalnit cu presedintele FRH, Cristian Gatu, si au parafat intelegerea.

Decizia lui Gheorghe Tadici, de prelungirea a contractului, vine dupa ce la sfarsitul Campionatului Mondial din Franta, la care Romania a ocupat locul patru, selectionerul a anuntat ca nu va mai ramane la echipa nationala. "Este finalul unui ciclu olimpic si voi renunta, sa mai vina si altii! M-am saturat de toti nemultumitii dupa locul 4 de la Mondialul din Franta.

Pentru ei, locul 4 nu e bun, insa vreau sa vad si eu cand vom mai juca o semifinala de Campionat Mondial. Am asteptat 27 de ani de la ultima medalie de argint si 22 ani de la ultima medalie de bronz, poate vom sta in viitor tot atata.

FRH poate sa-mi propuna orice, nu voi mai ramane la nationala, pentru ca nu exista preocupare, lumea crede ca merge totul din inertie, dar nu este asa", declara tehnicianul.

Gheorghe Tadici este selectionerul nationalei feminine din anul 2005, cand la Campionatul Mondial din Rusia a obtinut medalia de argint. In 2006, prima reprezentativa nu s-a calificat la Campiontul European, iar in 2007, la Campionatul Mondial din Franta, Romania a obtinut locul 4.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea