Social

Sven-Goran Eriksson s-ar putea desparti de Manchester City

Fostul antrenor al nationalei de fotbal al Angliei, Sven-Goran Eriksson , este pe care sa paraseaca Manchester City din cauza unor neintelegeri cu patronul clubului, Thaksin Shinawatra , singurul impediment fiind contractul suedezului de cateva mii de euro.


Antrenorul lui Manchester City si-a exprimat nemulumirea fata de criticile presei engleze vis-a-vis de metodele sale de a conduce echipa.

Athole Still, agentul lui Eriksson, este convins ca de sezonul urmator tehnicianul va antrena alta echipa.

“Singurul lucru pentru care garantez este ca el nu va parasi clubul. In momentul in care ai realizat ca nu ti-ai facut datoria cum trebuie si ca nu meriti functia de antrenor, pleci. Dar acest fapt nu este valabil si in cazul lui Sven”, a declarat Athole Still.

Motivele neintelegerilor intre patron si antrenor sunt foarte clare. Shinawatra ii impune lui Eriksson ce jucatori sa introduca in teren si ce transferuri sa faca.

“Intanirea dintre Sven si patron a fost una foarte neplacuta . Shinawatra vrea control total asupra echipei, dar Eriksson s-a opus acestei metode. Sven s-a enervat la culme din cauza ca a fost atacat in public, iar acum si-a exprimat parerea fata de criticile finantatorului. De obicei este un om foarte calm,dar de data aceasta nu a mai putut rabda.”, a declarat un angajat al clubului.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea