Social

#romani evacuati Orastie #incendiu fabrica de vopseluri Orastie #incendiu Orastie

Sute de romani, evacuati din cauza poluarii la Orastie! VIDEO

Peste 370 de oameni din cinci blocuri, cu 185 de apartamente, precum si din 25 de locuinte situate pe strazile Nicolae Titulescu si Campul Nou din Orastie au fost evacuati, dupa incendiul de proportii, care s-a produs la fabrica Terpena! Autoritatile au anuntat ca exista risc pentru populatie din cauza poluarii!

Pompierii din patru judete au intervenit azi-noapte pentru stingerea incendiului!

“Efectivele sporite din judetul Hunedoara si echipajele sosite in sprijin din judetele Alba, Gorj si Sibiu, insumand peste 40 de pompieri, au intervenit, pe timpul noptii, cu spumogen dispersat cu tunurile aflate in dotarea a 11 autospeciale de stingere.

Eforturile sustinute ale pompierilor au dus la reducerea ariei afectata de incendiu si stoparea propagarii arderii la alte obiective de pe platforma industriala. Incendiul a izbucnit la o hala cu o suprafata de aproximativ 5.000 mp in care se aflau depozitate uleiuri foarte usor inflamabile.

In urma incendiului un barbat de 24 de ani a suferit arsuri de gradul 3 si 4 pe 80% din suprafata corpului.

Pe timpul noptii jandarmii au asigurat masurile de ordine in zona locuintelor din care s-a evacuat populatia precum si in zona salii de sport din municipiul Orastie”, anunta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania.

“In continuare, recomandam populatiei din Orastie sa evite deplasarea in zona de manifestare a incendiului, sa inchida usile si ferestrele pentru evitarea patrunderii fumului, sa paraseasa zona de manifestare a incendiului si sa indentifice locuri sigure si aerisite”, recomanda autoritatile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea