Social

#oltchim #angajati oltchim #proteste #proteste oltchim

Sute de angajati de la Oltchim au reluat protestele

Circa 500 de angajati ai combinatului Olchim Ramnicu Valcea au reluat protestele in aceasta dimineata.

Protestele au loc in conditiile in care azi expira termenul de 10 zile pana la care Dan Diaconescu trebuie sa semneze contractul de vanzare a combinatului si sa achite 45 de milioane de euro. In urma cu doua zile, realizatorul TV a declarat ca va aduce luni trei milioane de euro, "in saci", bani pe care ii va folosi pentru plata salariilor restante ale angajatilor Oltchim.

Pentru a semna contractul, el trebuie fie sa prezinte o dovada ca a facut plata, fie sa demonstreze ca are aceasta suma intr-un cont bancar, sustine Remus Vulpescu, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI).

Salariatii de la Oltchim au protestat si in urma cu o saptamana. Ei au amenintat ca daca situatia nu se va rezolva pana pe data de 1 octombrie, vor merge si la Bucuresti, unde intentioneaza sa protesteze in fata sediului Ministerului Economiei.

Sursa foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea