Social

#jaf #asasinat #brasov #serghei gobunov

Suspect al dublului asasinat de la Brasov da statul in judecata

Serghei Gobunov , unul dintre suspectii principali ai dublului asasinat de la Brasov , este hotarat sa dea statul roman in judecata. El va cere daune morale pentru instrumentarea anchetei in cazul atacului armat de la Brasov.

Suspectul, judecat la Deva pentru talharie , si-a sustinut astazi nevinovatia si a negat legaturile cu al doilea suspect retinut, Serghei Gribenco.

El a fost incarcerat, in urma cu aproximativ doua saptamani, la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Aiud, din judetul Alba.

Gobunov sustine ca, in momentul atacului, se afla la sala de sport si ca autoritatile "cautau un tap ispasitor ".

Inainte de asasinatul de la Brasov, Gobunov isi ispasea pedeapsa pentru o talharie produsa acum 6 ani in Deva, dar a fost eliberat din penitenciarul Craiova pe motive medicale.

Consiliul Superior al Magistraturii a decis revocarea din functie a presedintelui si vicepresedintelui Tribunalului Dolj, informeaza Evenimentul Zilei. Decizia vine dupa ce alti cinci procurori si-au pierdut functiile, fiind invinovatiti pentru eroarea judiciara care a cauzat eliberarea lui Gobunov.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea