Social

# chirurgul ingerilor #dr burnei #chirurgie pediatrica #malpraxis

Supranumit chirurgul ingerilor, medicul Burnei este cercetat de autoritati pentru operatii experiment si luare de mita

Dupa dezvaluirile publicate de Luiza Vasiliu pe site-ul Casa Jurnalistului, autoritatile au luat imediat masuri impotriva medicului Gheorghe Burnei. Considerata o somitate in domeniul ortopediei pediatrice, acesta este acuzat de luare de mita si de operatii experimentale, dupa ce mai multi fosti pacienti au facut declaratii socante vizavi de activitatea lui. 

Celebrul chirurg pediatru Gheorghe Burnei a fost audiat sambata dimineata de procurori. Este suspectat că cerea bani pentru operaţiile pe care le făcea copiilor. Audierea medicului vine și în contextul articolului publicat ieri de casajurnalistului.ro, articol în care medicul este acuzat că ar fi făcut în mod ilegal experimente chirurgicale pe copii. In plus, medicul ar fi cerut între 500 de lei şi o mie de euro pentru o intervenţie chirugicală.

Anchetatorii au pus sechestru pe biroul medicului de la SPitalul Marie Curie. Într-un articol postat ieri de Casa Jurnalistului, Gheorghe Burnei este acuzat că ar fi făcut în mod ilegal experimente chirurgicale pe copii. În urma acesto experimente, unii copii ar fi rămas cu sechele grave. Gheorghe Burnei este acuzat de către părinți că ar fi testat un implant neomologat de către Ministerul Sănătății pe o adolescentă. După mai multe intervenții chirurgicale efectuate de profesorul Burnei la spitalul Marie Curie, tânăra nu s-a refăcut și abia se poate ridica din pat.

Mai multi medici au confirmat practicile neortodoxe ale profesorului insa doar sub protectia anonimatului. Burnei este si seful comisiei de malpraxis din Colegiul Medicilor, specializarea ortopedie pediatrica. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea