Social

#fotbal #otelul galati #supercupa romaniei

SuperCupa Romaniei la fotbal castigata de Otelul Galati

Campioana Romaniei la fotbal, Otelul Galati a triumfat in SuperCupa , invingand Steaua cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost reusit de Bus , in minutul 14, moldovenii reusind sa castige al doilea trofeu in acest an.

Dupa ce a castigat in premiera campionatul intern, otelarii si-au trecut in palmares si SuperCupa Romaniei la fotbal, semn ca se pregatesc intens pentru debutul in grupele Champions League.

Campionul mondial la box, Lucian Bute a dat lovitura de incepere a partidei si le-a purtat noroc celor de la Otelul. Acestia au reusit deschiderea scorului inca din minutul 14 prin golul marcat de Bus. Bute a ramas alaturi de galatenii sai pe podium si s-a bucurat pentru succesul Otelului in Supercupa, scrie evz.ro.

Otelul a dominat tehnic si tactic meciul de la Piatra-Neamt, obtinand o victorie meritata. Excelent pregatiti fizic si foarte disciplinati, jucatorii lui Dorinel Munteanu au reusit un nou meci mare in fata unei echipe fara nicio conceptie de joc.

Steaua incaseaza prima infrangere oficiala din noul sezon, in timp ce galatenii pornesc catre cupele europene cu un moral bun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea