Social

#vicitime # decese colectiv #tragedie Colectiv #colectiv

Suntem cu 48 mai putini! Bilantul tragediei din Colectiv

Astazi, bilantul romanilor decedati in urma tragediei din Colectiv a ajuns la 48! De dimineata, a fost facut anuntul decesului unui tanar care a fost transferat in Marea Britanie.

Premierul interimar Sorin Cimpeanu a anuntat ca repatrierea trupului neinsufletit al celei de-a 48-a victime decedate in urma incendiului de la clubul Colectiv se va face in regim de urgenta, iar costurile vor fi asigurate din Fondul de rezerva al Guvernului.

“Este o legatura permanenta, inclusiv cu spitalul in care s-a pierdut ultima victima, cea de-a 48-a, si repatrierea, asa cum s-a facut si pentru cele doua victime decedate la Rotterdam, se va face in regim de urgenta, costurile fiind asigurate din Fondul de rezerva al Guvernului", a declarat Cimpeanu.

Numarul celor care au murit dupa ce au fost transferati in strainatate a ajuns la cinci. Trei au murit imediat dupa ce au fost transportati in Olanda, iar luni – Teodora Maftei.

Dupa jurnalista Teodora Maftei, care si-a gasit sfarsitul in Israel, ieri ne-a parasit si Liviu Zaharescu, de 25 de ani, fotograf de concerte pentru publicatia online Let's Rock Romania, care era internat la Spitalul de Arsi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea