Social

Summitul NATO a cosmetizat Bucurestiul

Primaria Capitalei a avut un buget de 13,9 milioane de lei pentru amenajarea strazilor . Autoritatie au folosit 22.500 de balize separatoare de plastic, 11.500 de separatori de sens, 2.500 de minibalize şi 3.200 de butoni reflectorizanţi de folosinta provizorie.
 
Totodata, pentru imfrumusetarea orasului, au fost plantati peste 7000 de copaci. Citeva sute de mii de flori au inflorit in rondourile de pe arterele principale ale Capitalei.

“Aceste plantari fac parte din programul anual de plantare , doar ca s-au facut un pic mai repede. Orasul a aratat la fel de bine ca orice capitala europeana dezvoltata”, a declarat, simbata, Adriean Videanu, primarul general al Capitalei.

Guvernul a alocat 13,9 milioane de lei pentru ca strazile Bucurestiului sa se ridice la strandarde europene in fata liderilor lumii. “Zilele aceste vom face deconturile. Abia atunci vom vedea cit am cheltuit din suma pusa la dispozitie de executiv”, a explicat edilul.

Toate cheltuielile legate de summit au fost avizate de un Comitet de Organizare aflat in subordinea Ministerului Afacerilor Externe.

In ceea ce priveste maidanezii care au fot luati de pe strazile din jurul culoarului unic destinat circulatiei delegatiilor oficiale, autoritatile au precizat ca vor ajunge din nou in strada, din cauza ca adapostul Administratiei Protectiei Animalelor este supraaglomerat.

35.000 de angajati ai institutilor de stat au participat la organizarea Summitului NATO.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea