Social

#criza gazelor naturale #medvedev gazprom gaze

Summit-ul gazului de la Moscova s-a incheiat fara rezultat

Presedintele rus Dmitri Medvedev a declarat sambata ca doreste ca livrarile de gaz spre Europa pe teritoriul ucrainean sa fie reluate "in urmatoarele cateva zile", la finalul unei conferinte internationale de la Kremlin.

Medvedev a adaugat ca negocierile dintre Moscova si Kiev pe aceasta tema vor continua, relateaza AFP. "Aceste negocieri vor continua cu participarea Rusiei si Ucrainei", a spus el. "Vreau sa se intample cat mai repede posibil, in urmatoarele cateva zile", a spus Medvedev, referindu-se la reluarea livrarilor de gaz rusesc spre Europa, pe teritoriul ucrainean. Discutiile de la Moscova de sambata au fost "constructive, dar nu au adus pentru moment rezultate", a declarat si purtatorul de cuvant al Comisiei Europene la Moscova, Denis Daniilidis, citat de AFP. Anterior, atat Gazprom, cat si partea ucraineana anuntasera ca o solutie pentru reluarea tranzitului spre Europa ar putea fi gasita sambata la Moscova.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea